Инфо

4. јануар 2018.4. јан 2018.
СВАКА ДОНАЦИЈА МНОГО ЗНАЧИ
ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ

СВАКА ДОНАЦИЈА МНОГО ЗНАЧИ

Протекле седмице, у сали Културног центра Музичка школа “Михаило Вукдраговић”, организовала је хуманитарни концерт за око стотину деце са посебним потребама. Уместо плаћања улазница, сви они који су хтели да помогну, доносили су слаткише и сланише.
-Улазнице су све оно што би било део новогодишњих пакетића. Традиционално, сваке године организујемо хуманитарне концерте, а ове године, одлучили смо да помогнемо деци са посебним потребама – истакла је професорка Бранислава Ђукановић, организаторка концерта.
На хуманитарном концерту, осим најмлађих ученика свих одсека музичке школе “Михаило Вукдраговић”, који су припремили адекватан програм, као и њихов хор, у организацији је учествовала и ОШ “Стојан Новаковић”, која је донирала честитке и приредила прву карневалску тачку “Деспасито”. Удружење инвалида рада било је задужено за послужење, а доринос су дали Удружење “Искра” и шабачко Удружење “ГИФ015”.
Према речима Зорана Илића, председника Удружења за церебралну парализу Шабац, свака донација деци пуно значи.
-Свако задовољство и поклончић за Нову годину су једна жеља за боље сутра и за лешу 2018. годину. Дарови пуно значе нашим удружењима које окупљају особе са инвалидитетом – истакао је Зоран Илић и додао да Удружење тренутно има 12 чланова до 12 година.
Директор Музичке школе “Михаило Вукдраговић” Драган Карић, истакао је овом приликом да су деца су врло заинтересована за учешће у хуманитарном раду, те ће се традиција организовања хуманитарних концерата наставити и убудуће.

К.Ј.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa