Инфо

22. март 2018.22. мар 2018.
НОВИ СЕМЕСТРИ
РЕКРЕАТИВНИ СПОРТ

НОВИ СЕМЕСТРИ

Школа трчања, пројекат који се реализује у 16 градова, ушао је у другу годину реализације, односно нови шестомесечни семестар. У Шапцу је до сада радило 20-ак чланова, а сукцесивно су се придруживали.
- Најбитнија је жеља. Верујте да свако може да трчи и да подиже ниво, чак и они који нису годинама потрчали. По доласку радимо интервју, спроведемо тестове на Градском стадиону и формирамо хомогене групе. А1 су почетници које, за пола године, желимо спремити да истрче 10 км. Бољи се сврставају у А2 групу и они се спремају за полумаратон, а најјача А3 група су они од којих очекујемо и значајно време у полумаратону – истиче један од тренера Срђан Којадиновић.
Ради се у полугодишњим семестрима, посебна пажња се поклања превентиви, припреми, а потом следе развојна фаза и одржавање нивоа.
- Добродошли су сви од 16 година, а горње границе нема. Стручни рад гарантује да за свакога нађемо меру благотворну за здравље. Први тест био је Зимски маратон у Београду, сада вежбамо за Београдски маратон, а од пролећа нам је у фокусу Шабачки полумаратон. Претходне године су три члана истрчала 21 км, а сви остали 7 км у Трци задовољства. Радимо у корист здравља, спреме, а уз то је и сјајна атмосфера и дружење – додаје Којадиновић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa