Инфо

12. април 2018.12. апр 2018.
ДЕРБИ МЕДИЦИНАРА И АРАНЂЕЛОВАЧКОГ БЕКАМЕНТА

ПРИПРЕМА ЗА ПЛЕЈ ОФ

Дерби са Аранђеловчанкама, повратнички деби Савића на клупи, јесте бодовно важан, али има и значај припреме за плеј оф. Шансе за прво место постоје, но нису велике. Друга позиција и “Јагодина” у полуфиналу реални
Биће то добар меч у суботу, иако оба тима већ увелико мисле о плеј офу. Утакмица је и одлична прилика да се Александар Савић упозна са кадром којим располаже у остатку сезоне. Да би ривали поправили тренутне позиције, није довољна само победа у међусобном сусрету, већ и да “Наиса”, односно “Јагодина” изгубе, а противници су им “Младост” и “Бор”, екипе реално слабијег квалитета, које су све амбиције оствариле и ти бодови им не значе много. Ипак, није сва драж дербија у бодовном салду и позицији на табели.
У госте “Медицинару” долази екипа предвођена доскорашњим тренером Шапчанки Сашом Бошковићем. Шампион Србије и Бошковић нису имали леп растанак. Договори некадашњег стратега са клубом из родног града постигнути су зимус “иза леђа” управе “Медицинара”, те је Бошковићу уручен отказ, а потом је тајно преговарао са Томковић и Качаревић, што је довело до суспензије две, још увек, рукометашице “Медицинара”.
Иако су променили тренера на полусезони, “Бекамент” није много мењао тим, те ни резултати нису били видно бољи. Клуб је напустила капитен Милица Даниловић, а екипу је појачала, из Медицинара, Наташа Атанасковић. Головима тим предводе: Анић, Илић и Рајовић. Иако су од старта при врху табеле, плеј оф су осигурали тек претходно коло.

Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa