Инфо

19. април 2018.19. апр 2018.
СВИ КРЕЋУ ОД НУЛЕ
МЕТАЛОПЛАСТИКА ИЗБОРИЛА ПЛЕЈ ОФ

СВИ КРЕЋУ ОД НУЛЕ

Мало ко је очекивао, али Звезда је победила Обилић, чиме је отворен пут „пластичарима“ до плеј офа. Шансу најбољи тим лиге у 2018. Години није могао и желео да пропусти. „Пао“ је Костолац, а праг плеј офа прекорачен
Навикнути на мешетарења, „тајне“ договоре, готово да смо, после пораза на Бањици претходног викенда прежалили „Металопластику“. Нико није сумњао у победу над Костолцем у Шапцу, али је мало ко веровао да ће „незаинтересована“ Звезда одиграти поштено и предано против врло „заинтересованог“ Обилића. Ипак, то се догодило и екипа предвођена тренером Владаном Јордовићем заслужено је пронашла своје место међу четири најбоље екипе.
- Звездина победа је нама била важна, али смо плеј оф изборили ми својим играма ове календарске године. Показали смо и против „Обилића“ да смо квалитетнији тим, изгубили смо само две званичне утакмице, једну у Лиги, другу у Купу од јануара и заслужили смо да играмо доигравање за титулу. Препуштамо другима улогу фаворита, пре свих „Железничару“ и „Војводини“, али апсолутно се не плашимо било кога и свима можемо да парирамо ако смо прави. Не планирамо да останемо само на учешћу – наглашава Јордовић.
У плеј офу су: „Војводина“, „Динамо“ (Панчево), „Партизан“, „Ц. Звезда“, „Железничар“ и „Металопластика“. Сви крећу од нуле. Славило се кратко, нема времена, већ за викенд плеј оф стартује, а у првом од десет кола „Металопластика“ гостује у Панчеву.

Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa