Инфо

31. мај 2018.31. мај 2018.
ВАТЕРПОЛО – СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ

Вечити за крај

Синоћ је у Шапцу гостовала “Војводина”, а у последња два кола ривали “Шапца” биће вечити ривали. Мотив, поправити блед утисак из првих мечева са поменутим ривалима
Нема притиска и императива за шабачке ватерполисте, али у одличној сезони, најлошији утисак оставили су у последња три дуела првог дела Супер лиге, те сада желе да покажу далеко већу компетитивност у утакмицама са најјачима. Колико су успели против “Војводине” знају сви они који су били синоћ на базену, ми у тренутку штампе не знамо исход, а већ за викенд следи актуелном и вероватно будућем шампиону “Партизану” у Београду.
“Црно – бели” су наненли најтежи пораз “чивијашима” у последњих неколико сезона, а иако су апсолутни фаворити и овог викенда, у “Шапцу” су уверени да ће пружити далеко већи отпор. Претходне сезоне “Партизан” је победом у Шапцу обезбедио титулу, сада слично жели на свом базену против истог ривала. Шапчани би да одложе славље.
ТАБЕЛА (пред јучерашње коло): 1. Партизан 31; 2. Ц. Звезда 27; 3. Војводина 25; 4. ШАБАЦ 24; 5. Раднички (Кг) 10; 6. Наис 7; 7. Ваљево 6; 8. Земун 0.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa