Инфо

15. новембар 2018.15. нов 2018.
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ (М)

Мирис дербија

Већ се дуел ДИНАМА и МЕТАЛОПЛАСТИКЕ најављује као дерби сезоне, те је коло које следи само увод у то узбуђење. Пластичари велики фаворити против СПАРТАКА, Панчевци на тешком гостовању у Новом Пазару
Првих неколико кола указало је да ће велики дерби бити одигран у деветом. Панчевци и Шапчани су доминантни у досадашњем току Супер лиге и тај меч би могао да реши питање екипе која ће зимовати на позицији један, укаже који тим је бољи, а баш ове екипе многи виде као кадре да се, у плеј офу, супроставе ВОЈВОДИНИ и ЖЕЛЕЗНИЧАРУ. Ипак, корак по корак, а о деветом колу вреди говорити тек после осмог.
Викенд долази и „пластичари“ дочекују СПАРТАК. Не тако давно Суботичани су били најтежи ривал МЕТАЛОПЛАСТИЦИ, имали су чак низ од четири првенствене победе, али се однос снага променио претходних сезона. Тим са севера није више пун искусних, квалитетних играча, већ шансу пружа млађима. То је добро за будућност, али садашњост је борба за опстанак. Уколико изузмемо Пожежане које ће свако победити, једино су се радовали против ШАМОТА. Шукић, Абаџић, Каљан неки су од носилаца игре. МЕТАЛОПЛАСТИКА игра јако добро, сигурно, разноврсно и не би смела да има потешкоћа у мечу против Спартака.
На табели ДИНАМО има бод више, али га чека једно од два најтежа гостовања, НОВОМ ПАЗАРУ, тиму на сигурном трећем месту, екипи која је остварила пет узастопних победа. Можда буде и промене у поретку.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa