Инфо

15. новембар 2018.15. нов 2018.
РEПУБЛИЧКA ДИРEКЦИJA ЗA ИMOВИНУ
КУПУJE НEКРETНИНE ЗA ИЗБEГЛИЦE

Дeсeт стaнoвa зa Шaбaц

Републичка дирекција за имовину (РДИ) објавила је јавни позив за куповину до 45 станова за потребе Комесаријата за избеглице и миграције намењених решавању стамбених потреба избеглица.
Како се наводи у конкурсној документацији јавног позива за прикупљање писмених понуда, станови различите квадратуре, од 30 до 59 квадрата, морају се налазити на територији општина Оџаци, Параћин, Шид и градова Бор и Шабац.
Предмет јавног позива је прибављање до 45 станова у јавну својину Републике Србије, за потребе Комесаријата за избеглице и миграције Републике Србије, намењених решавању стамбених потреба избеглица на територији општина Оџаци (четири), Параћин (девет), Шид (пет) и градова Бор (17) и Шабац (10).
- Купопродајна цена стана-непокретности не може бити изнад тржишне вредности непокретности по квадратном метру коју је утврдио надлежни порески орган за стан-непокретност, а у сваком случају не може бити изнад 810 евра без ПДВ-а по квадратном метру непокретности - наводи се на сајту Дирекције.
Станови који се купују у јавну својину Републике не могу бити у поступку легализације, односно озакоњења и морају се налазити у вишепородичној стамбеној згради.
Рок за достављање понуда је 10. децембар ове године.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa