Инфо

20. децембар 2018.20. дец 2018.
Хумани Мачвани
ОПШТИНА БОГАТИЋ ЈЕДИНА НАГРАЂЕНА СА ДВА ПРИЗНАЊА

Хумани Мачвани

Општина Богатић је на традиционалној свечаности Института за трансфузију крви Србије у Скупштини у Београду награђена са два признања. Председнику Општине Богатић Ненаду Бесеровцу, директор Института др Градимир Богдановић уручио је Сребрну плакету „Шампион солидарности“ за успешно учешће и највећи број давалаца крви у летњој кампањи. Плакета најуспешнијој сеоској средини уручена је представницима Основне организације Црвеног крста Мачвански Метковић. Том приликом Ненад Бесеровац изразио је захвалност и задовољство домаћинима свечаности, а посебно грађанима Општине Богатић.
-Изузетно је задовољство примити признање трећу годину за редом. Захваљујући хуманости грађана Богатића не бисмо били овде. Ово је један од ретких дана у години када прија бити носилац јавне функције, на овако величанственом скупу – истакао је Бесеровац.
Мачванском Метковићу, захваљујући хуманости мештана, додељено је велико признање за 200 прикупљених јединица у овој години.
-Метковић је мало село, али велико по хуманости. Захвалио бих се свима који су се одазвали на наше акције – Институту за трансфузију крви, Црвеном крсту и Општини Богатић, који су нам помогли у свим нашим активностима – истакао је Иван Бирташић, секретар основне организације Црвеног крста Мачвански Метковић.
К.Ј.Ђ

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa