Инфо

20. децембар 2018.20. дец 2018.
НОВОГОДИШЊА АКЦИЈА ИНИЦИЈАТИВЕ
СЕЛО-ГРАД И УМ-А

Дарови за дечје осмехе

Након потписивања споразума о сарадњи Иницијативе "Село-град" и Удружења младих "УМ" Шабац, млади Иницијативе и “УМ”-а организовали су акцију прикупљања слаткиша, играчака и гардеробе за најсиромашнију децу нашег града. Акција је трајала од 10. до 19. децембра, а грађани који су желели могли су да донирају играчке, слаткише и гардеробу сваког дана од 16 до 18 часова, у просторијама Иницијативе "Село-град".
Како би усрећили малишане за новогодишње празнике, 13. децембра испред старе робне куће организована је и акција прикупљања слаткиша, а млади суграђани имали су прилику да својим другарима нацртају новогодишњу честитку.
- Веома сам задовољна како је протекла акција. Посебно ме радује велики број наших суграђана који су се одазвали и показали саосећање. Дечји осмех нема цену и треба да будемо свесни да наше мало некоме значи много. Прикупљене играчке и гардеробу предаћемо Удружењу "Хумано срце Шапца", истакла је Анђела Симић, председница Удружења младих "УМ" Шабац.
У име „Хуманог срца”, орагнизаторима се захвалила Ружица Поповић и истакла да је поносна што у Шапцу постоје млади људи спремни да искажу саосећање и солидарност и својим деловањем обрадују малишане који су најмање криви за тешку ситуацију у којој се налазе.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa