Инфо

27. децембар 2018.27. дец 2018.
Година великих успеха
БОКС: БК „МАЧВА“ ШАБАЦ

Година великих успеха

Успешну годину, односно боксреску сезону, шабачка МАЧВА заокружила је одличну годину успесима на два фронта претпоследњег децембарског викенда. Шампион Европе СЕМИЗ АЛИЧИЋ, 2018. годину, најбољу у каријери, заокружио тријумфом на „Петровград купу“ у Зрењанину. У категорији јуниора до 54 кг савладао је у мечу за злато, колегу из репрезентације, Сејдија, једногласно, 3:0. На овој ревији наступали су борци из целе бивше Југославије, као и других балканских држава.
Док је Аличић освајао титулу у Зрењанину школарац Мачве МИЛЕ ЈОВАНОВИЋ радовао се победама и пехару у Новом Саду. На традиционалном „Меморијалу Душко Божанић“, (посвећеном некадашњем тренеру браће Качар), ЈОВАНОВИЋ је савладао Беришу, београдског боксера једногласно, а уз медаљу и звање победника заслужио је, одлуком жирија и пехар за најбољег школарца Меморијала.
- Ово је одличан крај сјајне године за наш клуб. Много успеха смо остварили током године на измаку, а издвојио бих 12 медаља, по четири злата, сребра и бронзе, на Појединачним првенствима Војводине и Србије, победу Лазара Драгичевића на „Златној чивији“, као и наравно, највећи резултат, историјско достигнуће нашег Семиза Аличића, који се домогао „крова Европе“ у Русији. Честитам свим боксерима на успесима као и стручном штабу, односно тренерима Слободану Митровићу и Миладину Пејкићу. Надамо се добрим резултатима и 2019. године – истакао је директор клуба Драган Петровић.

Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa