Инфо

4. април 2019.4. апр 2019.
Презентација најбољих
Први сајам пекарства
и посластичарства у Шапцу

Презентација најбољих

Сајам ће шестог и седмог арила бити одржам у Горњој Врањској, у улици Немањиној, на локацији на којој се и фирма N&G Bakery налази. Отварање ће оба дана почети у 9 часова, а након широког програма, биће завршен у 19 часова
Први сајам пекарства и посластичарства у Шапцу биће одржан наредног викенда у организацији фирме N&G Bakery. Сајам је међународног карактера, стога ће се осим домаћих мајстора у овој области, представити стручњаци из Шпаније, Италије и региона, а своје умеће показаће и званично најбољи мајстор у прављењу сладоледа на свету.
Пре тридесет година, када је пекарска и посластичарска опрема почела да се производи у Србији, сви су је набављали у Шапцу и околини, те према речима Милице Јанковић, пр менаџера фирме N&G Bakery, поводом значајног јубилеја свим шапчанима и гостима који буду дошли на сајам биће представљене све иновације у области пекарства и посластичарстфва.
-Шестог и седмог априла, своје вештине ће на најбољим машинама представити светски посластичари и пекари. Биће то прилика да сви они који су већ у пекарству усаврше своје пословање драгоценим искуством, али и добра идеја свима онима који би уложили можда у неки посао, а немају идеју шта би то требало да буде, да се определе за пекарство или посластичарство. То је занат који никада неће изумрети, истакла је Милица Јанковић.
С обзиром на то да долази велики број гостију из иностранства, фирма ће представити и део наше традиције.
-Све госте из иностранства послужићемо печеним биком, али ћемо исто тако посетиоцима сајма понудитити да пробају и дегустирају све оно што наши струњаци из Италије направе, рекла је Јанковићева.
Сајам је тематски уско стручан, стога се очекује и велики број школа из Србије, чији ће ученици имати прилику да на лицу места виде све оно што је најзначајније у области њиховог школовања.
-Осим произвођача из Италије који ће доћи као представници фирми са којима ми сарађујемо већ дуги низ година, посетиће нас и многе школе из Србије због чега смо изузетно срећни. Међу њима су будући пекари и посластичари, тако да ће им сајам бити врло корисно искуство, истакла је Јелена Стојићевић, власница фирме N&G Bakery.
Сајам ће шестог и седмог арила бити одржан у Горњој Врањској, у улици Немањиној, на локацији на којој се и фирма N&G Bakery налази. Отварање ће оба дана почети у 9 часова, а након широког програма, биће завршен у 19 часова.

К.Ј.Ђ

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa