Инфо

11. јул 2019.11. јул 2019.
СНС НЕ ОДГОВАРА НА ПОЗИВЕ ГЛАСА ПОДРИЊА

Мук из Повереништва

Чланови и симпатизери Српске напредне странке више недеља организују радним данима протесте против градске власти и градоначелника Шапца Небојше Зеленовића под слоганом – Вучићу ослободи Шабац..
Глас Подриња је више пута покушао, што званичним путем, што незванично, да ступи у контакт са челницима Повереништва СНС у Шапцу не би ли објавили текст о овим протестима, с обзиром на то да смо недељна новина и да је бесмислено извештавати са сваког појединачног простета, али безуспешно.
Нико из Повереништва СНС у Шапцу није удостојио одговора редакцију новина које већ 75 година извештавају грађане Шапца о дешавањима у нашем граду. Последњи пут смо се званично обратили писмом повереништву СНС у Шапцу пре две недеље.
СНС је започео протесте у Шапцу дан уочи великог опозиционог митинга у Београду 13. априла тако што су упали у просторије Градске управе у Историјском архиву где су и преноћили. Недуго после тога почели су са свакодневним окупљањем испред Градске управе у Господар Јевремовој улици, а протесну шетњу би завршавали испред Историјског архива.
Окупљенима на протесту су се обраћали функционери СНС, као и директори јавних предузећа и установа на чијем се челу налазе кадрови ове странке.

Н. К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa