Инфо

21. новембар 2019.21. нов 2019.
Економска школа добила нову електронскo-језичку лабораторију

Улагање у будућност образовања

Најсавременија опрема за учење страних језика. Вредност виша од 1.000.000 динара. Пројекат „Школа као нацртана за Вас“ Еуробанке реализован у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја. Економска школа добила нову електронскo-језичку лабораторију
Најсавременија опрема за учење страних језика, укупне вредности више од 1.000.000 динара обезбеђена средствима прикупљеним хуманитарном Mastercard картицом „Еуробанк Велико срце“, у оквиру пројекта „Школа као нацртана за Вас“ који реализује Еуробанка, имплементирана је у нову електронско-језичку лабораторију у Економској школи „Стана Милановић“, док је библиотека ове образовне установе опремљена лаптоповима како би ђаци могли да књиге читају и у електронском формату.
- Оно што је веома значајно је познавање језика у савременој школи за будућа занимања на тржишту рада, али и образовно усавршавање, како садашњих, тако и будућих генерација. Наши образовни профили изучавају два или три језика у оквиру наставе, а нова електронско-језичка лабораторија ће им свакако знатно помоћи - рекла је директорка Економске школе "Стана Милановић" Соња Мијатовић Јокић.
Славица Павловић, председник извршног одбора Еуробанке истиче да је банка орјентисана ка друштвено одговорном пословању, и комбинује стратегију динамичног, успешног раста са доприносом заједници, кроз бројне пројекте и иницијативе
-Желимо да побољшамо услове рада и учења у средњим економским школама, те смо веома поносни на свој први самостални пројекат који обухвата више активности. Једна од њих је конкретна помоћ у материјалним средствима (опремање стручних кабинета), а друга се огледа у стручним презентацијама и гостовањима наших колега као предавача - навела је Славица Павловић, председник извршног одбора Еуробанке.
Пројекат је реализован у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја како би ученици економских школа стекли квалитетно знање и вештине.
-Еуробанка је вредновала квалитет пројекта као и агилност школе, задовољила потребе ученика и показала озбиљну друштвену одговорност. Сви они који улажу у квалитет образовања у Србији биће наши драги партнери и увек подржани од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја. Мислим да је ово суштинско улагање у будућност Србије - истакао је др Александар Пајић, помоћник министра просвете, науке и технолошког развоја.
М. Ж.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa