Инфо

19. децембар 2019.19. дец 2019.
Покушаћемо да направимо чудо
КОШАРКА: ДРУГА ЛИГА СРБИЈЕ

Покушаћемо да направимо чудо

Кошаркашице ДУГЕ паузу чекају на другом месту, позицији која на крају сезоне води у Прву лигу, највиши ранг српске женске кошарке. Учинак од седам победа и два пораза сместио је Шапчанке испод непобедивог лидера из Београда и у исту раван са крагујевачким Радничким. У тој борби предност Дуге може бити и чињеница да оба ривала долазе у Шабац у другој полусезони.
-Презадовољни смо првим делом сезоне. На почетку сезоне каријеру је завршила Рада Малетић, дугогодишњег капитена и једног од носилаца игре. Успели смо да надокнадимо, остваримо велике резултате, мислим изнад реалних могућности. Немамо притисак, али нема разлога ни да пропустимо прилику уколико се укаже. Надам се играма на нивоу првог дела сезоне и борби за прве две позиције. Арт Баскет, тренутно водећи је фаворит, уз квалитет који поседују, имају увек и бар благу заштиту арбитара – рекао је тренер Вук Степановић.
ТАБЕЛА: 1. Арт Баскет (9-0); 2. ДУГА (7-2); 3. Раднички (КГ) (7-2); 4. Милешевка (5-4); 5. Спартак (5-4); 6. Раднички (БГ) (5-4); 7. Карабурма (3-6); 8. Вршац (3-6); 9. Љубовија (1-8); 10. Србобран (0-9).

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa