Инфо

26. децембар 2019.26. дец 2019.
Новогодишњи коктел
ИНИЦИЈАТИВА „СЕЛО-ГРАД“

Новогодишњи коктел

Новогодишњи коктел, одржан је прошлог викенда у просторијама Иницијативе Село-град, где су представници Иницијативе угостили високе званичнике града, пријатеље, колеге, сараднике. На скупу, госте је поздравио председник Иницијативе Село- град Салко Карадаревић.

- Поносни смо на чињеницу да смо током године имали преко 20 саопштења и 14 конференција за медије, на којима смо скренули пажњу, највише на проблеме пољопривредника. Иницијатива село-град писала је и председнику Вучићу, такође скренувши пажњу на проблеме људи на селу, нисмо добили одговор и писаћемо поново, пред нама је надам се још узбудљивија и још интересантнија 2020. година -истиче Карадаревић. и симирао утиске рада ове године и предочио гостима каква их то борба очекује у наредној 2020.

Пријатељима Иницијативе обратио се и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, са поруком да "Иницијатива Село - град својим деловањем само јача и учвршћује прави пут ка слободном животу града Шапца".
-Били смо поносни на број људи који је својим присуством увеличао наше славље и захвални на подршци коју добијамо од наших суграђана, која нам даје снагу и уверење да радимо исправне ствари за добробит нашег град- истакли су у Иницијативи.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa