Инфо

26. децембар 2019.26. дец 2019.
Нових 100 бесплатних паркинг места
У ТОКУ РАДОВИ НА АСФАЛТИРАЊУ ПАРКИНГА НА ТРКАЛИШТУ

Нових 100 бесплатних паркинг места

Прошле седмице почело је асфалтирање паркинга на Тркалишту, поред помоћног терена Градског стадиона, познатог и као “Грбавица”. На овом месту биће обезбеђено 100 бесплатних паркинг места, што ће највише олакшати паркирање грађанима који живе у Церској и улици Јована Цвијића.
-Одлучили смо да у великим стамбеним насељима кренемо са решавањем проблема паркирања. Ово асфалтирање је део овогодишњег инвестиционог циклуса од 10 милиона евра у ком се ради све оно што су грађани рекли да је важно. Тај новац смо обезбедили тако што имамо малу и ефикасну администрацију и најниже цене асфатирања, бетона, поплочавања у Србији. План је да уредимо паркирање у свим насељима у граду. Радићемо целу зиму и спремили смо још додатних шест милиона евра за инвестиције у уређење града, рекао је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић током обиласка радова на Тркалишту.
Градоначелник је још једном подсетио да Влада Републике Србије граду Шапцу дугује 30 милиона евра и то тако што непримењујући Закон о финансирању локалних смаоуправа сваке године Шапцу узме из буџета четири милиона евра и тако седам година.
-Након што се заврше радови овде на „Грбавици“ прелази се на Бенску Бару. Тамо према редоследу иду улице: Кнеза Лазара, Краља Петра итд, најавио је градоначелник Зеленовић.
М.М.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa