Инфо

23. јануар 2020.23. јан 2020.
Срамно је крити се иза анонимних графита и лажи
ПОКРЕТ ЗАПАДНА СРБИЈА ШАБАЦ

Срамно је крити се иза анонимних графита и лажи

Покрет Западна Србија Шабац оштро осуђује исписивање графита увредљивог садржаја на зградама јавних установа у нашем граду, а који директно таргетирају чланове нашег покрета, вршиоце јавних функција.
Срамно је крити се иза анонимних графита и лажи исписаних током ноћи. Иза ових графита, зато, не крије се само рукопис оних који су их исписали него и рукопис оних који су им то наложили, као и оних који су, износећи неистине у својим, такозваним политичким наступима, дали повод оваквом монструозном таргетирању и блаћењу људи.
Лаж и мржња нису и никада не смеју бити прихватљив начин обраћања у политичкој утакмици. Само они који немају аргументе, они који немају идеје и јасан циљ о свом даљем раду на развоју града, могу посегнути за лажима, неистинама и прљавом кампаљом. Очекујемо да се огласе и ограде од оваквих графита, уколико иза њих не стоје, и они који су јавно износили неистине о учешћу наших припадника у раду, како су истицали, “стожера Зорана Милановића” што је могло бити повод за графите овакве садржине, Из историје знамо да најпре долази лаж, потом више пута поновљена лаж, која позива на мржњу, a iiotom настоји да легитимизује насиље и злочин. Сматрамо да сви који ово не осуде, дају подршку лажима, мржњи и насиљу.
Западна Србија то није и неће радити никада. И у томе је снага нашег политичког уверења. И у томе је разлика.
Позивамо све који су надлежни да истраже, утврде чињенице и санкционишу све који су се дрзнули да на овај начин покушају да легитимишу лаж и мржњу, на шта ми не пристајемо и против чега се одувек боримо.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa