Инфо

5. март 2020.5. мар 2020.
Путоказ ка Супер А
РУКОМЕТ: СУПЕР Б ЛИГА - дерби кола

Путоказ ка Супер А

Победник остаје са реалним изгледима и зависи од свог учинка, поражени у вртлогу неконтролишућих фактора. Уједначене екипе где одлучују нијансе
Неће победник бити сигуран путник у Супер А лигу, нити ће поражени прогласити сезону неуспешном и означити је као ону где амбиције о пласману међу 12 најбољих у Србији, нису остварене, али само победник ће имати ситуацију у којој зависи од своје форме, док поражени мора да се нада да ће бити миљеник среће. То никада није добро у спорту.
МАЧВА је бод иза првог места. ВРБАС је један од три тима која су до сада победила Богатинце. У Врбасу је јесенас виђен меч где је већи део утакмице гост био бољи и у предности, али је у последњих десет минута чета „лисица“ стала, као да није био више исти тим и то су искористили домаћини.
Богатић је у истом саставу као и током јесени, док су Врбашани остали без најбољег играча Алексе Скубана, стрелца девет голова у поменутом мечу, који је прешао у Спартак, али ту су још: Јуракић, голман, потом: Босанчић, Момић, Самарџић, Мирковић. На старту пролећа су се мучили, али победили Лавове. Врбас је пети, али са само два бода мање од Мачве, односно три од Југовића, а истог учинка као Колубара и Сивац.
Претходног викенда, у такође дербију, победи над Сивцем, екипи Мачве допринели су поново сјајни Џигурски на голу, односно Радуловић и Јевђеновић. Врбас ће у Богатићу дочекти од 19:00 у суботу.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa