Инфо

2. април 2020.2. апр 2020.
Аграрна политика

ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА ЗА ОСНОВНЕ ПОДСТИЦАЈЕ У 2020. години ПОСЛЕ ПРОГЛАШЕЊА ВАНРЕДНОГ СТАЊА

Услед проглашеног ванредног стања због корона вируса, од 15.03.2020. године, Управа за аграрна плаћања Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде обавештава све пољопривредне произвођаче који нису поднели захтев за остваривање права на основне подстицаје у биљној производњи у 2020. години, да то не морају да чине.
Управа за аграрна плаћања ће на основу последњег пресека стања из 2019-те године свим пољопривредницима који су остварили право на овај подстицај исплатити средства и за 2020. годину, иако нису подносили захтев.
Корисници који испуњавају услове за остваривање права на основне подстицаје у биљној производњи ПРВИ ПУТ у 2020. години, а нису поднели захтев, такође, НЕ ИДУ У ЛОКАЛНЕ ЕКСПОЗИТУРЕ Управе за трезор, већ то чине на следећу мејл адресу: uap.kabinet@
minpolj.gov.rs, са уписом следећих података о подносиоцу захтева, и то: име и презиме, матични број (ЈМБГ) и број пољопривредног газдинства (БПГ). На основу достављених података ће се вршити исплата корисницима који испуњавају услове прописане Правилником.
Корисницима који технички нису у могућности да упуте мејл биће доступнa филијале Управе за трезор, и то филијала Шабац, Карађорђева 2, 015 344-984, сваког радног дана од 08 до 12 часова, док ће експозитуре привремено престати са радом са странкама. За све додатне информације, можете се обратити и Пољопривредној саветодавној и стручној служби Шабац.
Саветодавац
Мирјана Милошевић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa