Инфо

14. мај 2020.14. мај 2020.
Захвалност младим волонтерима
Завода за јавно здравље Шабац

Захвалност младим волонтерима

У сали Завода за јавно здравље Шабац данас смо угостили наше младе волонтере да им се захвалимо за све оно што су несебично учинили за Републику Србију, наш народ и нашу установу за време пандемије COVID - 19.
Они су овим путем добили Захвалнице за изузетан допринос у раду Завода за јавно здравље Шабац и несебичну помоћ током ванредног стања узрокованог инфекцијом COVID - 19, као и Препоруку и пригодне поклоне, јер су исказали велику храброст и пожртвованост радећи као волонтери у нашој установи.
Доказали су сву посвећеност и доследност својој струци, несебично се жртвујући.
Такви млади људи, који се добровољно, без икакве накнаде нађу у првим борбеним линијама, треба да служе за пример свим запосленим у здравственом систему Републике Србије.
Са дубоком захвалношћу за све оно што су несебично учинили за Републику Србију, наш народ и Завод за јавно здравље Шабац, одајемо поштовање за волонтерски рад у време пандемије COVID-19:
Зорици Мијаиловић, санитарно-еколошком инжењеру; Ивани Зељић, студенту Вискоке здравствене школе; Пантелић Наташи, студенту медицине; Вукашину Ђукићу, студенту медицине; Јелени Ђукановић, студенту медицине, Јевтић Ивану, студенту медицине и Верица Ђапановић, студенту медицине
Ви сте велики и храбри људи, и зато рачунамо на вас, истакао је овом приликом вршилац дужности директора наше установе МСц. др Бранко М. Вујковић.
ЗЗЈЗ ШАБАЦ

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa