Инфо

Берза

  • aero 868 ▲ 0,35%
  • impl 3.790 ▼ -0,03%
  • kmbn 2.300 ▲ 0,04%
  • mtlc 1.800 ⚫ 0,00%
  • niis 599 ⚫ 0,00%
  • tgas 12.803 ▼ -1,52%
(21. мај 2020.)
Стартaп и ученичко предузетништво

Прво место за тим Економске школе

Најбољи бизнис план Шапчанки. Једанаест тимова се надметало. Жири тима Економске школе оценио као најбољу
Прво место за тим Економске школе
На онлајн такмичењу средњошколаца у изради бизнис плана „Стартап и ученичко предузетништво – осмисли идеју и стави је у функцију!“ тим Економске школе “Стана Милановић” освојио је прво место. На надметању је учествовало 11 ученичких тимова који су презентовали своје пословне планове.
Победнички тим чиниле су Наташа Јанчић, Ива Петровић и Јелена Андрић, док је друго место освојио је ученик Давид Томић из Пете економске школе из Београда, а треће место поделила су два тима: Јована Илић, Миљана Митрови, Невена Стојановић из Правно-пословне школе из Ниша и Економско-трговинске школе из Зрењанина и ученички тим из ЈУ Економске школе из Бања Луке у саставу: Милица Туторић, Маријана Пеулић и Стефан Иветић.
Чланови жирија који су оцењивали пословне планове били су: Дејан Вукотић (председник Извршног одбора Агенције за осигурање и финансирање извоза Републике Србије), Марко Дубочанин (председник компаније Silver Bell Group), Стефан Јовановић (финансијски директор у Balkan Polymers Grupi), Едо Дуран (консултант у сектору за саветовање при пословним трансакцијама у ревизорској компанији Ernst & Young), проф. др Дејан Ерић, професор на ББА, др Бранко Живановић, професор на ББА и проф. др Светислав Пуновић, професор на ББА.
М. Ж.

Најновији број

28. мај 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa