Инфо

29. октобар 2020.29. окт 2020.
ХРАБРО КАО И ДО САДА
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА

ХРАБРО КАО И ДО САДА

Шапчанке гостују новајлији. Технички и тактички одлична екипа. Циљ борба и искоришћавање прилике која се укаже. Без Ане Радовић до краја полусезоне. Цветиновић под упитником
Тешко је замислити игру МЕДИЦИНАРА без Ане Радовић. Како истичу у стручном штабу она је искуство у нападу, сигурност у одбрани, идеолог у транзицији, узор на утакмици и на терену, међутим спорт кроји околности и дођу мечеви где она може бити само навијач. Све што треба да ураде рукометашице када изостане капитен, учиниле су против квалитетне Војводине и баш начином на који је извојевана, победа над Новосађанкама је постала велика. Нису страховале још практично девојчице у тегет дресовима да преузму одговорност, да играју чврсто у одбрани, да не презају од дуела. Циљ у сваком наредном мечу треба да буде понављање приступа из поменутог. Прво наредно је гостовање Младом раднику. Нови дуел без капитена и најбољег играча.

МЕДИЦИНАР – ВОЈВОДИНА 24:23 (15:8)
Сала Гимназије. Без гледалаца. Судије: Јаковљевић (Јаково) и Антић (Београд). Седмерци: Војводина 3 (3) Искључења: Медицинар 10; Војводина 2 минута.
МЕДИЦИНАР: Обреновић 2, Мијаиловић, Којић 2, Нинковић (12 одбрана) Обрадовић 2, Кажић 2, Цветиновић 3, Јокић, Ракић 3, Глишић, Благојевић 7.
ВОЈВОДИНА: Вулић, Чаушевић, Жарковић 12 (3), Ловрић 1, Ђукић, Кнежев, Лазић 4, Ивошев, Берак, Величковић 2, Е. Лазић 2, Радојчић, Зечевић 2, Бјелица.


-Ана има тешку повреду рамена и не можемо рачунати на њу бар до полусезоне. Уз њу лакши потрес мозга против Војводине доживела је Цветиновић, надамо се да ће се опоравити, јер би изостанак још једног бека био велики хендикеп. Млади радник је нови тим у Супер лиги, али технички и тактички изузетна екипа. Фанатично су борбене, но нису више него ми. Предност је искуство. Рачунају сигурно на два бода, ми ћемо, без пресије, покушати да им покваримо планове. Бићемо храбре – истиче тренер „Медицнара“ Сандра Колаковић.
Клуб из Радинаца до сада је остварио тријумф над Зајечаром, ремизирао у Бору и очекивано изгубио у Јагодини. Нина и Милица Нинић се истичу, уз позната имена Палочевић и Милицу Митровић.

Рукометни семафор
Супер Б лига: МАЧВА (Б) – Уб 28:25.
Прва лига „Центар“ (м): Партизан 2 – М’ПЛАСТИКА 2 34:31.
Друга лига „Центар“ (м): Уб 2 – МАЧВА (Б) 2 39:26
Прва лига „Центар“ (ж): ОРК Лозница – МЕДИЦИНАР 2 24:24.

Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa