Инфо

18. фебруар 2021.18. феб 2021.
Представљени привредни потенцијали Општине
РУСКИ ИНВЕСТИТОРИ ОБИШЛИ ЗОНУ ПРИВРЕЂИВА

Представљени привредни потенцијали Општине

Oпштину Владимирци у четвртак су посетили представници компаније “Партнер Текс”, чије се седиште налази у Иванову, граду удаљеном 200 км од Москве. Повод њиховог доласка јесте могућност за инвестирање у Општини Владимирци.
Председник Општине Горана Зарића руске инвеститоре повео је у обилазак Зоне привређивања, која се простире на површини од око 2 хектара и која је комплетно инфраструктурно опремљена.
Представницима руске компаније приказана је индустријска зона, као адекватан простор на којем би могла бити покренута производња у сектору текстилне индустрије, којом се исти баве.
Приликом ове посете потенцијални инвеститори показали су интересовање и за капитални пројекат који се односи на експлоатацију геотермалних ресурса, како би се исти ставили у вишенаменску сврху, од значаја за становништво. Ископавањем термалне бушотине, као и развојем бањског туризма, у квалитативном смислу би се у великој мери променио живот становника, како саме варошице, тако и читаве Посавотамнавске регије.
Након обиласка Зоне уследио је разговор у кабинету председника Општине. Посети руских привредника присуствовао је и народни посланик Бобан Бирманчевић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa