Инфо

11. фебруар 2021.11. феб 2021.
Утврђен Локални акциони план запошљавања
ДРУГА СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ ВЛАДИМИРЦИ

Утврђен Локални акциони план запошљавања

На дневном реду друге редовне седнице Општинског већа Општине Владимирци нашло се 11 тачака. Седница је одржана у понедељак и њој је председавао председник Општине Горан Зарић.

Чланови Већа су утврдили предлоге одлука који је упућују Скупштини Општине на разматрање.
Једна од важнијих тачака, односила се на Локални акциони план запошљавања (ЛАПЗ) Општине Владимирци за 2021. годину, којим су утврђене мере за унапређење запослености и смањење незапослености на територији Општине. За реализацију мера активне политике запошљавања из ЛАПЗ-а, средства су планирана Одлуком о буџету општине Владимирци за 2021. годину у укупном износу од 3 милиона динара. Очекује се да ће и Национална служба за запошљавање учествовати са 3 милиона динара у пројекту ЛАПЗ-а 2021. године, тако да укупна средства за реализацију овогодишњег плана износе 6 милиона динара.

На седници је усвојена и измена и допуна Правилника о критеријумима о поступку доделе средстава за финансирање потреба у области спорта Општине Владимирци. Такође су донета и Решења о употреби средстава текуће буџетске резерве, о чијој реализацији ће се старати Одсек за трезор и буџетско рачуноводство.

Преостале тачке су се односиле на разматрање захтева њихових подносилаца.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa