Инфо

18. март 2021.18. мар 2021.
Настављена комуникација са руским инвеститором
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

Настављена комуникација са руским инвеститором

Пројектна документација предвиђа да би се ископом бушотине дубине 500 метара, дошло до воде чија температура износи 40 степени. Истом би се могли грејати станови и објекти унутар целе варошице
Комерцијални директор компаније „Партнер – Текс“, 10. марта 2021. године, обратио се поводом наставка пословне комуникације, која се тиче инвестирања у општини Владимирци.

Наиме, представници ове компаније, чије се седиште налази у Иванову, граду удаљеном 200 км од Москве су дана 11.02.2021. године, посетили владимирачку општину, како би сагледали могућности улагања у њој.
У ту сврху, председник општине Горан Зарић је потенцијалним инвеститорима показао зону привређивања, која се простире на око 2 хектара, а исте је упознао и са капиталним пројектом, који се односи на геотермалне ресурсе, чијом експлоатацијом би се постигла вишенаменска сврха, од значаја за становништво.

У складу са извршеном презентацијом, уследило је обраћање комерцијалног директора компаније „Партнер – Текс“, којим се пословна комуникација наставља у циљу даљег развоја општине Владимирци


Пројектна документација предвиђа да би се ископом бушотине дубине 500 метара, дошло до воде чија температура износи 40 степени. Истом би се могли грејати станови и објекти унутар целе варошице.
Једна од перспектива развоја Општине Владимирци је и сам развој бањског туризма.
У складу са извршеном презентацијом, уследило је обраћање комерцијалног директора компаније „Партнер – Текс“, којим се пословна комуникација наставља у циљу даљег развоја Општине Владимирци.
http://vladimirci.org.rs

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa