Инфо

17. јун 2021.17. јун 2021.
Два нова играча
РУКОМЕТ: РК МЕТАЛОПЛАСТИКА

Два нова играча

Већ у финишу претходне сезоне било је јасно да ће Металопластика претрпети измене у саставу за наредну. На крају Супер лиге се од екипе опростио искусни Лука Митровић, а по окончању СЕХА надметања за „плаве“, пут ка новој средини потражили су репрезентативац Вукашин Воркапић и пивотмен Дејан Бабић.

Како наводе у руководству, клуб ће и на редне сезоне бити ослоњен на младе снаге, уз неколико искусних играча. До сада су ангажована два појачања. После неколико сезона које је провео у Нишу, у екипу се враћа бек Немања Миловановић, док ће конкуренцију на позицији пивота појачати Вук Миленковић, некадашњи играч Партизана и касније интернационалац у Мађарској и Словенији. наступао је за кадетску репрезентацију Србије. Искуство ће давати и Воја Брајевић који је продужио сарадњу са Шапчанима и за наредну сезону.

Промене у саставу нису коначне, биће још одлазака, а самим тим ангажовања алтернатива на тим позицијама. Већина младих играча има важеће уговоре, а продужена је и сарадња са младим Додићем. Током текуће и наредне недеље требало би да буде комплетиран састав и именован тренер сениора који ће екипу предводити наредне сезоне. Металопластика није изборила пласман у СЕХА лигу после две сезоне и у следећој је очекује такмичење у Супер лиги и Купу Србије.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa