Инфо

1. јул 2021.1. јул 2021.
„Ривалке Версаја“ у продаји
Нова књига Сали Кристи

„Ривалке Версаја“ у продаји

Уколико сте љубитељ прича смештених у прошла времена, раскошне историјске позадине и дворских интрига, љубавно-историјски роман Ривалке Версаја обележиће лето пред вама. Закорачите у свет француског краљевског дворца у свој његовој гордости, пошасти и слави кроз причу о једној од највећих лепотица свог времена.

Први читалац који нам се јави на број телефона 015/353-244 добиће на поклон књигу „Ривалке Версаја“.


Истражујући детаље из живота француског краља Луја XВ, ауторка романа Сали Кристи наишла је на причу о сестрама Нел. И тако је настала ова књига.
Радња романа Ривалке Версаја смештена је у Француску 1730. године. Краљ Луј XВ је наочит двадесетогодишњи младић који много обећава и располаже целокупном моћи света. У Паризу, на вашару у Булоњској шуми, једна девојка сусреће своју судбину у облику пророчанства и креће на путовање које ће је довести до висина које је мало жена досегло и бацити у дубине у које се мало жена усудило да зађе.
Годинама касније, Мари Ан, најмлађе од озлоглашених сестара Нел и краљеве најдраже љубавнице, више нема: место краљеве миљенице је упражњено. Помоћу веза, среће и мало сплеткарења, лепа Жана Антоанета Поасон прокрчиће себи пут до Версаја и краљевог загрљаја, а ту ће и остати скоро двадесет година и владати Француском и краљевим срцем.
„Узбудљива прича о Француској Луја XВ, богата детаљима и препуна живописних карактера.“ ¬– Алисон Патаки, америчка списатељица
Примерак неодољиве, интриганте и сензуалне књиге можете поручити већ данас на брз и једноставан начин, путем сајта .

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa