Инфо

8. јул 2021.8. јул 2021.
Организација зависи од  епидемиолошких прилика
У ПЛАНУ ОДРЖАВАЊЕ ФЕСТИВАЛА ЗИМНИЦЕ

Организација зависи од епидемиолошких прилика

Ми планирамо да одржимо Фестивал као локална самоуправа и руководство. Биће упућен захтев републичкој комисији. Како ће то све изгледати због пандемије, под којим условима ће то бити могуће учинити, не можемо у овом тренутку да предвидимо
Општинско руководство најавило је да ће ове године, уколико актуелна епидемиолошка ситуација буде дозволила, организовати Фестивал зимнице, привредно-туристичку манифестацију која се у Коцељеви одржава крајем септембра месеца.

–Ми планирамо да одржимо Фестивал као локална самоуправа и руководство. Биће упућен захтев републичкој комисији. Како ће то све изгледати због пандемије, под којим условима ће то бити могуће учинити, не можемо у овом тренутку да предвидимо, али ћемо се потрудити да манифестацију организујемо. Наравно да ће бити неких нових услова и да неће бити уобичајено, али далеко смо још увек од тог догађаја и свашта може да се деси- поручио је председник скупштине општине Коцељева и народни посланик у републичком парламенту Верољуб Матић.

локална заједница би желела да последњег викенда у септембру месецу угости произвођаче зимнице


Он је подсетио да Фестивала зимнице, као и остали догађаји у Србији прошле године није било те да би ова локална заједница желела да последњег викенда у септембру месецу угости произвођаче зимнице, излагаче и посетиоце а да њихов план може једино да промени евентуална неповољна ситуација са ковид епидемијом. Матић је најавио и почетак радова на реконструкцији парка код Дома културе одмах по окончању овогодишњег Фестивала зимнице.
Весна Бошковић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa