Инфо

25. новембар 2021.25. нов 2021.
ДЕВЕТА РЕДОВНА СЕДНИЦА СО ВЛАДИМИРЦИ

Кров над главом Зорки Миловановић

И ово окупљање одборника да испоштују бригу о средини у којој живе протекло је експедитивно. Прво је исправљена техничка грешка у плану Општине Владимирци у селу Звезд. Потом је донет предлог одлуке о сагласности да се да на коришћење плац и контејнер за становање без накнаде:

Битно је рећи да се решава питање кућа тик уз Посавотамнавску средњу школу. Зорка Миловановић је сама изабрала локацију недалеко од школе где ће се преселити у контејнер за становање, наравно без надокнаде јер је то у интересу и житељке општине али и самог уређења простора око речене школе, појаснио је овај пажње вредан гест председник Скупштине општине Раде Ковачевић.

Усвојен је и предлог решења о давању сагласности на ценовник комуналних услуга које пружа ЈКП „Извор“ Владимирци – пречишћен текст а у одборничким питањима и иницијативама Сања Ђуричић је похвалила став председника општине Горана Зарића да ће се штете од поплава покушати колико је то могуће поправити од стране локалнесамоуправе али и од саме државе ће се тражити помоћ. Одборница је понудила своју помоћ, као магистар пољопривреде, да се где год је то могуће затечено стање реши.
С.К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa