25. novembar 2021.25. nov 2021.
DEVETA REDOVNA SEDNICA SO VLADIMIRCI

Krov nad glavom Zorki Milovanović

I ovo okupljanje odbornika da ispoštuju brigu o sredini u kojoj žive proteklo je ekspeditivno. Prvo je ispravljena tehnička greška u planu Opštine Vladimirci u selu Zvezd. Potom je donet predlog odluke o saglasnosti da se da na korišćenje plac i kontejner za stanovanje bez naknade:

Bitno je reći da se rešava pitanje kuća tik uz Posavotamnavsku srednju školu. Zorka Milovanović je sama izabrala lokaciju nedaleko od škole gde će se preseliti u kontejner za stanovanje, naravno bez nadoknade jer je to u interesu i žiteljke opštine ali i samog uređenja prostora oko rečene škole, pojasnio je ovaj pažnje vredan gest predsednik Skupštine opštine Rade Kovačević.

Usvojen je i predlog rešenja o davanju saglasnosti na cenovnik komunalnih usluga koje pruža JKP „Izvor“ Vladimirci – prečišćen tekst a u odborničkim pitanjima i inicijativama Sanja Đuričić je pohvalila stav predsednika opštine Gorana Zarića da će se štete od poplava pokušati koliko je to moguće popraviti od strane lokalnesamouprave ali i od same države će se tražiti pomoć. Odbornica je ponudila svoju pomoć, kao magistar poljoprivrede, da se gde god je to moguće zatečeno stanje reši.
S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa