Инфо

3. март 2022.3. мар 2022.
За повратак победама (фото: РК Металопластика)

За повратак победама (фото: РК Металопластика)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (М)

Рудар потенцијална мина

Партизан однео бодове и донео бригу. Рудар искусна и стабилна екипа. Низ од три гостовања. Два пораза у четири плеј оф кола. Императив победа за останак у конкуренцији за друго место
Млади тим Партизана заслужено је прекинуо лош низ у Шапцу и однео два важна бода у суботу, а Шапчанима донео бриге пред наставак сезоне, наметнувши још већи притисак да би екипа остала у конкуренцији за висок пласман.

Јесте голман црно-белих бриљирао, али је посебно у другом полувремену Металопластика била испод својих могућности и баш других 30 минута су за бригу тренера Кажића и стручног штаба.

Четвртфинале купа
Динамо (П) – М‘ПЛАСТИКА
Дубочица – Железничар
Раднички (КГ) – Партизан
Рудар (К) - Војводина


-Мало шта, готово ништа нисмо испоштовали од договора, нисмо показали своје право лице, ништа нам није полазило од руке и пораз је био неминован. Морамо даље и само победама можемо покушати да надокнадимо овај пораз. Желимо победу у Костолцу, као и у Купу, потом и у наредним мечевима, простора за неуспехе нема – истакао је исусни бек Војислав Брајовић.

Металопластика има добар низ против Костолчана, свакако је квалитетнија и фаворит, међутим Рудар може бити изузетно опасан, пре свега због искуства екипе. Имају у саставу одличног Недељковића, већ дуго играча у клубу, голмана Вуковића, Мердовића, Панића, искусног аса Бошка Станисављевића. Осим у првом колу где су потпуно подбацили у Панчеву, у наредна три су освојили само бод, међутим Војводини су парирали две трећине утакмице, Партизан су на Бањици надиграли у 40 минута и управо највећа слабост Рудара је недостатак снаге да изнесу утакмицу у високом ритму до краја, иако је квалитет велики. Њихов циљ је остварен пламаном у плеј оф и немају даље амбиције што доноси растерећеност.

М’пластика – Партизан 25:29 (13:15)
Сала Гимназије. Гледалаца: 500. Судије: Стојковић (Ниш) и Николић (Лесковац). Седмерци: МП 3 (2); Партизан 3 (2); Искључења: МП 6; Партизан 10 минута.
М’ПЛАСТИКА: Павковић, Додић 3, Карић, Јевтић 1, Миловановић 1, Ћосић, Срдановић 6, Мирковић, Миловановић, Аиди 6, Арсић (7 одбрана). Терзић, Брајовић 4, Миленковић 1, Мештер 2 (2), Дакић 1.
ПАРТИЗАН: Радовановић 1, Живковић 2 (2), Писарић, Радивојевић, Белошевац, Варга 1, Ивановић 1, Трнавац (17 одбрана), Којадиновић 5, Зечевић 7, Чоловић, Максић 3, Петрић 9.


Одмах после Рудара Металопластика ће у Панчево на меч четвртфинала Купа, важан јер клуб има високе амбиције и у овом такмичењу. Викенд потом ће Металопластика играти у Аранђеловцу, а у Шабац ће поново тек после паузе, последњег мартовског викенда, када буде дочекала Раднички из Крагујевца.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa