Инфо

9. јун 2022.9. јун 2022.
Мали победници пливачи
Бесплатна обука непливача – акција „Шабац град пливача“

Мали победници пливачи

Више од 200 ученика првог разреда шабачких основних школа окончало је пливачку обуку коју реализује Ватерполо клуб „Шабац“ у сарадњи са Градом, а све у оквиру акције „Шабац – град пливача“. Крај обуке означило је полагање свих полазника организовано на Градском базену који је био испуњен готово до последњег места. Мали пливачи су били у центру пажње, а бодрили су их тренери који су их обучавали, другари око базена и наравно родитељи и породица.

Као што је пракса од отварања Градског базена, обука је била бесплатна, отворена за најмлађе основце и обухватала је 20 часова на којима су полазници савладали основне технике пливања и победили страх од воде. Обучавало их је шест тренера предвођених Зораном Љубишићем координатором пливачких секција при Ватерполо клубу „Шабац“.

Они који су окончали обуку добили су дипломе као успомену на овај период, а та признања су им уручили чланови три шампионске генерације Ватерполо клуба „Шабац“, 2008, 2009. и 2010. годиште који су и сами прошли ову обуку 2015, 2016. и 2017. године.

Сви заинтересовани имају прилику да наставе са усавршавањем техника пливања и са ватерполо почецима у ВК Шабац.
Д.Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa