Инфо

18. август 2022.18. авг 2022.
Нове пропозиције
ФУДБАЛ: МЕЂУОПШТИНСКИ РАНГ

Нове пропозиције

Последњег августовског викенда стартују шампионати у међуопштинском рангу. Као и претходних сезона, у све три групе под ингеренцијом Фудбалског савеза Мачванског округа налази се по 14 екипа. Након сезоне од 28 кола, тим са највише бодова постаје шампион и обезбеђује пласман у Окружну лигу. Новина од ове сезоне је нови вид доигравања и практично три фазе доквалификација.

Екипе које заузму позиције од другог до петог места имаће још једну прилику да изборе место у рангу више. Одлуком ФСМО тимови који заузму поменуте позиције играју међусобно по принципу полуфинала и финала. Превиђен је један меч, на терену бољепласиране екипе. Победници полуфинала играју финале, поново на терену бољепласиране екипе од двоје финалиста. Победници финала постају победници предбаража у својој групи међуопштинске лиге.

Сва три победника предбаража играју потом тријагонал, три меча, сва три на неустралном терену. Најбољи од три тима ће се пласирати директно у Окружну лигу у сезони 2023/24, а другопласирани на тријагоналу има додатну прилику кроз дуел, поново на неутралном терену, против најслабије пласиране екипе у Округу која није директно испала у нижи ранг. Победник овог меча биће и последњи учесник Окружне лиге за сезону 2023/24.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa