Инфо

20. октобар 2022.20. окт 2022.
Фото: Кабинет начелника Владана Красавца

Фото: Кабинет начелника Владана Красавца

Припремни састанак за организацију и извођење Окружне командно -симулационе вежбе “Шабац 2022”

У уторак 11. октобра 2022. године у хотелу “Слобода” у Шапцу, одржан је припремни састанак за организацију и извођење Окружне командно -симулационе вежбе “Шабац 2022”.

Састанку су присуствовали представници Сектора за ванредне ситуације МУП-а Републике Србије, Марија Тодић, Аземина Јашаревић и Александар Симић, Владан Красавац, командант Окружног штаба за ванредне ситуације Мачванског управног округа, Иван Спајић, начелник Одељења за ванредне ситуације у Шапцу и начелници штабова за ванредне ситуације са територије Мачванског управног округа.

Сектор за ванредне ситуације МУП-а Републике Србије, у сарадњи са Организацијом за европску безбедност и сарадњу (ОЕБС), организује Окружну командно-симулациону вежбу “Шабац 2022”, која ће бити реализована од 24. до 26. октобра 2022. године у хотелу “Слобода” у Шапцу.

Циљ вежбе је унапређење капацитета Окружног, градских и општинских штабова за ванредне ситуације за руковођење и координацију субјектима и снагама система смањења ризика од катастрофа у ванредним ситуацијама.

На вежби учествују команданти,заменици команданата, начелници и чланови штабова за ванредне ситуације.

Припремни састанак је одржан у сврху предузимања неопходних радњи како би се у потпуности остварио циљ извођења Окружне командно-симулационе вежбе”Шабац 2022”.
Кабинет начелника Владана Красавца

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa