20. oktobar 2022.20. okt 2022.
Foto: Kabinet načelnika Vladana Krasavca

Foto: Kabinet načelnika Vladana Krasavca

Pripremni sastanak za organizaciju i izvođenje Okružne komandno -simulacione vežbe “Šabac 2022”

U utorak 11. oktobra 2022. godine u hotelu “Sloboda” u Šapcu, održan je pripremni sastanak za organizaciju i izvođenje Okružne komandno -simulacione vežbe “Šabac 2022”.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Sektora za vanredne situacije MUP-a Republike Srbije, Marija Todić, Azemina Jašarević i Aleksandar Simić, Vladan Krasavac, komandant Okružnog štaba za vanredne situacije Mačvanskog upravnog okruga, Ivan Spajić, načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Šapcu i načelnici štabova za vanredne situacije sa teritorije Mačvanskog upravnog okruga.

Sektor za vanredne situacije MUP-a Republike Srbije, u saradnji sa Organizacijom za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS), organizuje Okružnu komandno-simulacionu vežbu “Šabac 2022”, koja će biti realizovana od 24. do 26. oktobra 2022. godine u hotelu “Sloboda” u Šapcu.

Cilj vežbe je unapređenje kapaciteta Okružnog, gradskih i opštinskih štabova za vanredne situacije za rukovođenje i koordinaciju subjektima i snagama sistema smanjenja rizika od katastrofa u vanrednim situacijama.

Na vežbi učestvuju komandanti,zamenici komandanata, načelnici i članovi štabova za vanredne situacije.

Pripremni sastanak je održan u svrhu preduzimanja neophodnih radnji kako bi se u potpunosti ostvario cilj izvođenja Okružne komandno-simulacione vežbe”Šabac 2022”.
Kabinet načelnika Vladana Krasavca

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa