Инфо

9. фебруар 2023.9. феб 2023.
Eкипно други
РВАЊЕ: КУП СРБИЈЕ

Eкипно други

У конкуренцији 102 такмичара из 21 клуба на Купу Србије у рвању за узраст до 15 година, наступило је десет рвача “Витеза” који су освојили пет медаља.

Најуспешнији је био Аријан Алија, који је у категорији до 75 кг освојио златну медаљу док је Матија Ђурић до 38 кг освојио сребрну. Бронзе су завреднели Душан Лукић до 75 кг, Коста Марјановић до 62 кг и Петар Гаврић до 48 кг Александар Дамњановић и Михаило Гајић су изгубили борбе за треће место.

У екипној конкуренцији прво место је освојио “Раднички” из Сомбора са 135 бодова, други је био “Витез” са 95 а трећи сомборски “Соко” са 93 бода. Наредног викенда се одржава Првенство Србије за узраст млађих сениора до 23 године.

Шабачко рвање заслужило је три значајна признања за успехе остварене у 2022. години. Млада такмичарка Ивана Гајић проглашена је најбољом пионирком у Србији и на подручју РСЦС, односно првом такмичарком у категорији до 15 година. Сениор Момчило Гајић освојио је признање најбољег рвача сениора у избору Рвачког савеза Централне Србије, а вредно признање најбољег у избору РСЦС освојио је и Марко Пановић, некада рвач у Витезу, данас успешни интернационални судија.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa