Инфо

9. фебруар 2023.9. феб 2023.
Храброст је светло које налазимо када је страх све што постоји
НОВИ ТРИЛЕР СТЈУАРТА ТЕРТОНА „ЂАВО У МУТНОЈ ВОДИ“ У ПРОДАЈИ

Храброст је светло које налазимо када је страх све што постоји

Након експлозивног дебитантског романа Седам смрти Ивлин Хардкасл, награђивани аутор Стјуарт Тертон враћа се са задивљујућом и импресивном причом о детективском двојцу на отвореном мору и демону који их прогања. Припремите се за испловљавање! Мистериозни историјски трилер Ђаво у мутној води повешће вас на путовање на коме ништа није онако како изгледа.

Година је 1634. Најславнијег детектива на свету, Самјуела Пипса, премештају из холандске Источне Индије у Амстердам, где ће му се судити за злочин о којем се нико не усуђује да говори. Са њим путује и његов верни пријатељ, Арент Хејз, решен да докаже да је Пипс невин, а ту је и Сара Весел, жена генералног гувернера Батавије.

Међутим, чим брод исплови, низ мистериозних догађаја збуњује посаду и путнике: необичан симбол појављује се на једру, утвара губавца шета палубама, а неко убија животиње и приноси их као жртве. Као да све то није довољно, путнике прогањају злослутне претње, које им обећавају три ђавоља чуда: немогућу потрагу, немогућу пљачку и немогуће убиство.

Са Пипсом иза решетака, Арент и Сара мораће сами да реше мистерију која прети да их све пошаље у мрачне дубине океана.

„Не можете знати шта се дешава све док вам аутор не испоручи последње изненађење – и још једно после тога. Ефекат је неодољив. Обмане се умножавају све до коначног, нечувеног открића, када се испостави да је вода тамнија него што сте мислили.“ – Гардијан

„Историјска фикција или крими-роман, Ђаво у мутној води фасцинираће љубитеље оба жанра.“ – Сандеј тајмс

„Најбоља књига 2020. године.“ – Амазон

Књига године и по оцени Гардијана, Сандеј тајмса, Дејли мејла, Фајненшел тајмса, Дејли експреса...
Ђаво у мутној води, нови трилер Стјуарта Тертона, добитника награде Коста за најбољи дебитантски роман, доступан је на сајту вулкани.рс и у књижарама Вулкан широм Србије.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa