Инфо

30. март 2023.30. мар 2023.
Спаринг у Котору (фото: ВК Шабац ФБ))

Спаринг у Котору (фото: ВК Шабац ФБ))

ВАТЕРПОЛО: СУПЕР ЛИГА

Увод у плеј оф

Два ривала одлична провера пред плеј оф. Напредак остварен, али још постоје осцилације. У Котору без три првотимца. Добрим наступом ратсе самопоуздање
Репрезентативна дуга пауза је завршена и време је за завршнцу ватерполо сезоне у Србији. Нокаут фаза плеј офа је свакако најважнији део, но до ње су преостала још два меча уз могућност другачије прерасподеле места међу првих пет екипа. Шабац је паузу дочекао на месту пет, евентуално би могао до позиције четири, иако ни то неће значјано мењати ситуацију пред четвртфинале. Ипак, успеси против Валиса и Радничког су залог самопоуздању екипе.

-Морамо да корситимо сваку ситуацију како би подигли додатно форму пред четвртфинал. Валис у дуел улази растерећено, али уколико их неко потцени може бити у великом проблему. Премијер Регионална лига им је измакла за један гол. Раднички Крагујевац је свима познат, учесник Лиге шампиона, други фаворити Лиге, а још могу можда и до првог места пред плеј оф, очекујем леп дерби. У четвртфиналу одлучују нијансе и форма мора бити најбоља могућа – истиче тренер Немања Личанин.

Последња провера на припрема били су спаринг тренинзи са которским Приморцем, некадашњим шампионом Европе. Гавриловић, Станић и Коптсев нису путовали због повреда и упитни су за Валис.

-Задовољан сам оним што сам видео у Котору, изгледали смо добро, предан рад на паузи даје резултате, али још дозвољамо осцилације током игре, односно пад концентрације, као и индивидуалне грешке, све што морамо елиминисати током наредна два меча – додао је Личанин.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa