Инфо

30. март 2023.30. мар 2023.
У3даница напада: П. Радуновић

У3даница напада: П. Радуновић

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА

Између плеј офа и црвене зоне

Две победе оживеле амбиције, али нису спречиле бригу. Напад се пробудио. Четири меча у две недеље. Неизвесност до краја
Мачва је на победу у првенству чекала од октобра, а онда је у два кола освојила максималан број бодова против водећих екипа. Тим који није дао гол из игре пет утакмица, пет пута је поентирао против јаког ривала и изнова оживео своје плеј оф снове. Истовремено ни бриге око опстанка нису пребринуте, што је и заслуга других резултата. Пејовић и Радуновић су проналазили пут до мреже ривала, уз помоћ осталих играча.

-Утакмице су показале да можемо против свакога уз жељу, борбеност, концентрацију. Славили би, али немамо много времена. Следе нови тешки мечеви и згуснут распоред. Наш циљ је да наставимо у добром ритму - истакао је капитен Игор Ристивојевић.

Мачва – Железничар (П) 2:0 (0:0)
Стадион Мачве. Гледалаца: 600. Гл. судија: Данило Јеринић (Београд); помоћници: Власачевић (БГ) и Божовић (Пирот). Стрелци: Радуновић у 57. и Поповић у 67. минуту. Жути картони: Пејовић (Мачва) и Миросављев (Железничар).
МАЧВА: Самуровић, Поповић, Јевтић, Ристивојевић, Савковић, Белић (Башић), Враштановић, Новаковић, Ристић (Николић), Радуновић, Пејовић (Стевановић).

У суботу је Мачва гост Златибора, отписане, а сада оживљене екипе у борби за опстанак, потом у среду долази Нови Сад. Наредне недеље Шапчане очекује пут у Крушевац, пред четвртак, 13. април и последње коло регуларног дела против Јединства у Шапцу. Табела довољно говори о неизвесности. Плеј оф је далеко три, а елиминација само бод.

Да је све могуће до краја сведочи и податак да су три екипе које су убедљиво на зачељу, Рад и Златибор без пораза у последња четири кола, док је Лозница, одмах изнад њих, поражена само једном у четири последња меча, док је другопласирани Железничар тим у најслабијој форми са три узастопна пораза.
Д. Б.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa