Инфо

30. март 2023.30. мар 2023.
Још у плеј оф борби: ЖРК Медицинар

Још у плеј оф борби: ЖРК Медицинар

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Три тима у један бод

Борба за плеј оф траје. Три тима у један бод. Панчево дужник Медицинара. Победа важна пред слободан викенд
Медицинар није успео да изненади Бекамент, није ни било реално, али у петак има прилику за реванш и спортску “освету” против Панчева. Утакмица у Панчеву је свакако најслабије издање Шапчанки ове сезоне и у хали Зорка је прилика за враћање дуга.

Бекамент - Медицинар 41:33 (21:14)
Аранђеловац. Гледалаца: 250. Судије: Мандић (Србобран) и Ковачић (Ветерник). Седмерци: Бекамент 4(4); Медицинар 4(3). Искључења: Бекамент 8; Медицинар 20 минута.
БЕКАМЕНТ: Цветковић, Митровић 1, Прековић 4, Петровић 8, Маленовић 2, Симић, Мирковић, Ивковић 6, Симић, Коцић 2, Драговић, Крстић 14(4), Томковић 3, Бокарић 1.
МЕДИЦИНАР: Петрић 1, Радић, Којић 5, Радовић 9(2), А. Васић 5, Лацковић 1, Т. Васић, Цвејић, Благојевић, Е. Петрић 2 (1), Цветиновић, Стевић 1, Драгосављевић 6, Мандић 2, Ракић 1, Јаковљевић.


Панчево је већ прежаљен тим у борби за опстанак, боравак у елити био је врло кратак и изостанак било каквог притиска је једини адут који екипа има. Током зиме су остали без најбоље рукометашице и то се исказало кроз резултате и табелу.

Драгосављевић и Цветиновић (Медицинар)


Шапчанке су три кола пре краја на деоби плеј оф места са Младости. Победом остају у трци, а тријумф је важан због наредног кола у коме је Медицинар слободан, јер би у последњем колу могао тријумфом у Инђији да постигне сензационални успех, плеј оф са измењеним, младим саставом и много проблема са повредама. Опстанак је и математички осигуран, што је и био примарни циљ. Посматрано тако Медицинар није под притиском, али сан је највећи мотив. Три кола пре краја у игри за четврто плеј оф место су три екипе: Младост, Војводина и Медицинар, раздваја их само бод, уз меч више Медицинара. Шабачки клуб има бољи међусобни однос са Војводином и слабији у односу на Младост.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa