Инфо

6. април 2023.6. апр 2023.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

ОРГАНИЗОВАНИ СУСРЕТИ УЧИТЕЉА ПОД ПОКРОВИТЕЉСТВОМ ГРАДА ШАПЦА

Улагање у образовање је улагање у будућност

Одабиром семинара Друштво учитеља Шапца ради на усавршавању компетенција просветних радника ради квалитетније реализације наставних активности. Град Шабац омогућио je запосленима у просвети да се усавршавају у свом граду, обезбеђивањем услова и финансијском подршком
У основној школи „Ната Јеличић“, протекле суботе, окупило се 300 учитеља који су присуствовали радионицама акредитованих предавача. Сусрете је организовало Друштво учитеља, под покровитељством Града Шапца. Из буџета града за ову годину опредељено је милијарду и 315 милиона динара за образовање.

Уживо је више интеракције и смеха, међусобног дружења. Сусрети су конципирани као дан стручног усавршавања за учитеље за које је организовано десет семинар


- Одабиром семинара Друштво учитеља Шапца ради на усавршавању компетенција просветних радника ради квалитетније реализације наставних активности. Град Шабац омогућио je запосленима у просвети да се усавршавају у свом граду, обезбеђивањем услова и финансијском подршком. Такође, реализацијом оваквих сусрета подижемо квалитет наставног процеса за ученике, истакао је градоначелник Шапца др Александар Пајић и додао да ће град Шабац наставити да подржава образовање, јер је то улагање у сигурну будућност.

Фото: Глас Подриња


Према речима Сузане Мијушковић, председника Друштва учитеља Шапца, сусрети су, после две године рада онлајн, другачији.

- Уживо је више интеракције и смеха, међусобног дружења. Сусрети су конципирани као дан стручног усавршавања за учитеље за које је организовано десет семинара, каже Мијушковић, и додаје да је Шабац једини град у Србији који је покровитељ Сусрета учитеља.
М.Ф.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa