Инфо

13. април 2023.13. апр 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

УЛИЦА ХУМАНИХ ЧИВИЈАША

Скоро пола милиона за болесну децу

Укупно 450.500 динара прикупљених током манифестације “Улица хуманих Чивијаша“ уплаћени су у Фонд за дечење деце оболеле од тешких и ретких болести. Грађани Шапца подржали су догађај куповином предмета на штандовима у Господар Јевремовој улици, а предмете за продају припремили су предшколци, ученици, као и бројна шабачка удружења.

Фото: "Глас Подриња"


Манифестацију је отворила чланица Градског већа задужена за социјална питања, рад и запошљавање Јелена Милошевић која је том приликом истакла да Фонд финансира град, али да је веома значајна подршка целокупне заједнице.

Догађај је, као и претходних година, организовала Туристичка организација града Шапца.

Фото: "Глас Подриња"


-Наша улица, улица свих Чивијаша је из године у годину све бројнија, масовнија, насмејанија, испуњена радошћу и искреном жељом да другима помоћ пружимо. Хуманост на делу је нешто што треба да развијамо и негујемо сваког дана, са мишљу да наше мало, некоме значи много, рекао је Душан Симић, директор Туристичке организације града Шапца и захвалио свим вртићима, школама, удружењима и установама које су узеле учешће у овогодишњем програму, са заједничким циљем да се прикупи што више средстава за оне којима је помоћ најпотребнија.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa