Инфо

27. април 2023.27. апр 2023.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

Они иду у бање на одмор

После периода за евентуалне примедбе на листу корисника бања са територије Општине Владимирци освануо је и коначан списак оних који ће у бање на одмор и рекреацију.

Из три категорије од 193 пензионера који су конкурисали за бање њих 34 су их и добили.

Листу старосних пензионера чине Марко Миљковац, Павле Лукић, Милијан Драгутиновић, Светлана Кнежевић, Стојан Николовски, Мирослав Урошевић, Радмила Пантелић, Љубиша Јанковић, Живорад Васић, Бранислав Глушчевић, Сретен Исаиловић, Душан Косанић, Живота Мандић, Војислав Лекић, Марија Трифуновић, Вера Степановић, Љубица Исаиловић, Вера Гајић, Милена Галонић и Никола Јеличић.

Девет је породичних пензионера а чине их Лепосава Косанић, Милица Ераковић, Славица Кокановић, Милета Вуковић, Живанка Нинковић, Милијана Сарић, Милена Стојић, Милевка Шујић и Добрила Ајдарић.
Листу пензионера инвалида чине: Зорица Трифуновић, Данило Степановић, Бранислав Николић и Пеладија Степановић.

Сви они који су добили право на коришћење одмора у бањама које су бирали биће обавештени лично и то на телефон чији су број предали уз конкурсни материјал општинском удружењу а за случај да неко одустане, иде први са листе оних који су овај пут отпали уз још једном подсећање да се не ради о одласку на лечење већ на одмор и рекреацију.


Из општинског удружења пензионера појашњавају да су они само скупили конкурсни материјал и проследили га у ПИО Шабац који су по критеријумима година стажа, година проведених у пензији, приступили рангирању до коначне листе али је битно истаћи да се овај вид одмора може користити само једном, да би сви имали ту привилегију бесплатног коришћења бањских опоравака уз рекреацију.

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa