Инфо

27. април 2023.27. апр 2023.
Фото: КК "Таур"

Фото: КК "Таур"

КУП СРБИЈЕ У ПРЕСКАКАЊУ ПРЕПОНА

Јована Арсеновић тријумфално другог дана Купа Србије

Куп Србије у прескакању препона одржан је протеклог викенда на теренима Коњичког центра Хорселанд у Шимановцима. Током дводневног такмичења, најбољи резултат за КК „Таур“ постигла је Јована Арсеновић са грлом Тајана, када је у трећој брзинској утакмици освојила златну медаљу. Овај успех добија још више на значају, ако се узме у обзир да је ово био најтежи паркур у Јованиној досадашњој каријери.

Фото: КК "Таур"


Читаоци “Гласа Подриња” су имали прилике да недавно читају о Јовани поводом освајања другог места на Републичком такмичењу ученика из области ветеринарске медицине. Овај успех, као и континуирана посвећеност школовању, препоручили су је за кандидата за ђака генерације- кажу у СПШ.


Истог тог дана, Огњен Јанковић и Кинг нису имали среће и били су искључени због пада јахача. Наиме, Кинг се оклизнуо при одскоку и Огњен није успео да се задржи у седлу.

Фото: КК "Таур"


Александра Станојевић са Лалом и Огњен Јанковић са Кадатеом, освојили су златне медаље, првог дана такмичења за Куп. У првој утакмици за КК „Таур наступала је Кира Ступар са In my Dream и искључена је због две непослушности грла. У четврој утакмици, Огњен Јанковић се такмичио са Кингом, и са једним рушењем, односно четири казнена поена заузео седмо место у конкуренцији од 30 такмичара.
Г.П.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa