Инфо

4. мај 2023.4. мај 2023.
Бројне медаље у различитим дисциплинама
ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОСНОВАЦА НА ОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ ИЗ АТЛЕТИКЕ

Бројне медаље у различитим дисциплинама

У коцељевачкој основној школи истичу да су веома поносни на постигнуте резултате ученика и њихових професора који су се додатно ангажовали у циљу промоције спортских вредности
На окружном такмичењу из атлетике, одржаном прошле недеље у Шапцу, коцељевачки основци постигли су одличне резултате у бројним дисциплинама.

У трци на сто метара, у конкуренцији седмог и осмог разреда, Борис Ранковић и Урош Павловић заузели су прво, односно друго место.

Први кроз циљ у категорији 5. и 6. разреда прошао је још један ученик ОШ “Мића Станојловић” из Коцељеве, Лазар Перић.

У трци на сто метара, у конкуренцији седмог и осмог разреда, Борис Ранковић и Урош Павловић
заузели су прво, односно друго место


Ученица из Доњег Црниљева, Анђела Алексић, окитила се златном медаљом у бацању кугле, док су њене школске другарице Мина Јовановић и Марија Илић у истој дисциплини, али у различитим категоријама, заузеле друго место.

Запажен резултат остварили су Наташа Мандић, Лазар Мићић и Младен Матић. Ови основци у коначном пласману нашли су се на четвртој позицији у дисциплинама скок у даљ и бацању вортекса.

У коцељевачкој основној школи истичу да су веома поносни на постигнуте резултате ученика и њихових професора који су се додатно ангажовали у циљу промоције спортских вредности.
В. Бошковић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa