Инфо

1. јун 2023.1. јун 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

АСФАЛТИРАНЕ ТРИ УЛИЦЕ У ЈЕЛЕНЧИ

Без блата први пут после 50 година

Радови су коштали укупно око 9,5 милиона динара. Финансирани су из градског буџета
Улице Првомајска, Савска и Проте Смиљанића у Јеленчи први пут су добиле асфалт. Укупна дужина улица је око 680 метара и у њима живи више од 200 становника.

-Овде је било катастрофално. Воду смо добили раније, а канализацију недавно. Сада је са асфалтом све много лепше. Можемо да прошетамо, а да се не искаљамо, рекла је мештанка Зорка Санковић и захвалила Савету Месне Заједнице и Градској управи на обављеним радовима.

Радови су коштали укупно око 9,5 милиона динара. Финансирани су из градског буџета.

-Сада имамо много боље услове за живот и све нам је лакше. Желим да се захвалим граду Шапцу и градоначелнику Александру Пајићу који је увидео наше проблеме и изашао нам у сусрет. Имамо лепу сарадњу са градом. навео је мештанин Жељко Крсамновић.

Фото: "Глас Подриња"


Завршене радове обишао је и градоначелник Шапца Александар Пајић. Том приликом је разговарао са мештанима који су изразили задовољство урађеним.

-На почетку године смо са представницима Месне заједнице Јеленча договорили приоритете. Три учице које су они определили и које до сада нису имале асфалт сада су урађене. То је јако значајно за људе који већ 50 година газе по путу који није примерен за приградско насеље. Наставићемо да радимо и даље у овој Месној заједници. Урађене су и водоводна и канализациона мрежа, а сада је прошла и путна инфраструктура. Подједнако радимо у селима, приградским местима, као и у центру града како би сви у 21. веку имали приближно исте услове за живот, рекао је градоначелник Пајић.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa