Инфо

1. јун 2023.1. јун 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

ДРУГИ ТРКАЧКИ ДАН НА ШАБАЧКОМ ХИПОДРОМУ

Quick Angel победник је „Шабачког трајал стејкса“

Quick Angel победник је „Шабачког трајал стејкса“, трке дана другог тркачког дана на Шабачком хиподрому. Милан Конкољ био је у седлу победничког грла које је у власништву Бранислава Ракића. Waldlaufer браће Ватић, са џокејом Дарком Љубомировићем био је други. Треће место заузео је Fiery Bond Милосава Лазића са Иштваном Козмом у седлу. Сва три првопласирана грла тренира Тамара Шендековић. Четврти је био Принц, власника Ивана Суботић, са џокејом Тиком Вујковићем, а тренер му је Живановић.

Поред ове одржано је још шест трка. Овога пута, посетиоце и организаторе послужило је лепо време.
Прва трка била је „Бомбоница“ на 1.100 метара, за двогода грла без победе. Прва је кроз циљ прошла Imperia, а била је то и прва победа за џокеја Милана Конкоља овог дана. Власник победничког грла је Радиша Ћосић, а тренер је Лукић. Други је кроз циљ прошао Big Jazz, са Кристијаном Мустафићем у седлу, власника Милоша и Јанка Гемаљевића у тренингу код Мирослава Колара. Elenor King чији је власник, џокеј и тренер Тика Вујовић, била је трећа, док је четврта кроз циљ прошла Peleuse De Reuilly Душка Ђурасовића, коју је јахао Дарко Љубомировић, а тренира је Тамара Шендековић.

Друга је на програму била трка „Скарлет О Хара“ на 1.200 метара за сва грла од три године и старија. Стартовало је чак 12 галопера, а први је кроз циљ прошао Killer Of Speed, власника Копрића, са Тиком Вујковићем у седлу, ког тренира Душко Пајић. Друго место заузео је

Победник друге трке „Скарлет О Хара“ био је Killer Of Speed, власника Копрића и тренера Душка Пајића, са џокејом Тиком Вујковићем. Други је кроз циљ прошао Whisky Daniel’s, КК „РС“, са Иштваном Козмом у седлу. Трећи је био Chattri, браће Скријељ, ког је јахао Милан Николић, а четврти Texas Hold’em, браће Хаџића, са Миланом Конкољем у седлу. Сва три грла тренира Тамара Шендековић.

Трећа трка носила је назив „Depth“ и трчана је на 1.200 метара. Победу је однео Eron Black браће Смајевић. Јахао га је Тика Вујковић, а тренер му је Шашић. Друго место освојио је Jack The Giant власника Милосава Лазића, са џокејом Иштваном Козмом, док је тренер грла Тамара Шендековић. Трећа је кроз циљ прошла Felly Марка Рашића са џокејом Кристијаном Мустафићем, у тренингу код Душка Пајића. Четврто место заузела је Saint Tropez Даутовића, коју тренира Тика Вујковић, а џокеј је био Милош Милојевић.

„Меморијал Дарка Филиповића Пилке“ трчан је као четврта трка дана. Победу је однео Kameni Beely Даутовића, а тренирао га је и јахао Тика Вујковић. Други је био Yoyoba штале „Пит бул у тренингу код Угљешића, а јахао га је Александар Станаревић. Треће место припало је AuensiruСаше Марковића, у тренингу код Докића, а у седлу је био Кристијан Мустафић. Четврто место заузела је El Darooj штале „Антилоп“ са џокејом Иштваном Козмом и тренером Тамаром Шендековић.

Чак 14 галопера је стартовало у петој трци „Тијана“ за сва грла од три године без победе. Први је кроз циљ прошао Theodor Даниела Вујића са џокејом Иштваном Козмом, у тренингу код Тамаре Шендековић. Друго место заузела је Shiny Star Јанка Опавског ког је јахала и тренирала Дајана Опавски. Трећа је била Alpha из „Зобнатице“ у тренингу код Танасковића, са џокејом Милошем Милојевићем. Четврти је стигао Marshal КК „Крајишник“ у тренингу код Душка Пајића, а са Гораном Мешетовићем у седлу.

Меморијал „Срећка Марића“ трчан је као шеста, претпоследња трка другог тркачког дана. Победу је однео Double Triomphe Алмина Алића са Александром Станаревићем у седлу и још једно грло које тренира Тамара Шендековић. Друга је на циљ стигла Huntress из „Зобнатице“ са џокејом Милошем Милојевићем, а у тренингу код Танасковића. Треће место је припало још једном галоперу Алмина Алића Near Poetu, ког такође тренира Тамара Шендековић, а јахао га је Милан Конкољ. Четвро место заузео је Berrygar браће Јуковић са џокејом Гораном Мешетовићем, а у тренингу код Душка Пајића.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa