Инфо

17. август 2023.17. авг 2023.
Активан одмор у Баошићу
Бесплатно летовање за 25 деце

Активан одмор у Баошићу

Црвени крст Шабац већ традиционално сваког лета упућује групу деце на десетодневни боравак у одмаралиште ЦК у Баошићу (Црна Гора). Ове године је, 11. августа, пут Јадрана отпутовало 25 деце. Пут је организовао ЦК Шабац у сарадњи са Црвеним крстом Србије и Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

Вођа пута је васпитач Здравко Стојановић. У Црној Гори ће бити организована Летња школа подмлатка Црвеног крста, а свим активностима руководе едуковани млади волонтери.
Црвени крст Шабац је послао групу од 25 оро деце на десетодневни опоравак у одмаралиште Црвеног крста Србије у Баошић,

-Они ће на десетодневном боравку уз купање и сунчање имати прилику да сазнају нешто више о нашој Организацији као и да покажу своје вештине и креативност у различитим радионицама, као што је прва помоћ, промоција хуманих вредности и сл, али најлепше од свега је да ће упознати другаре из различитих средина, склапати пријатељства, промовисати солидарност и учити се толеранцији. О деци ће бринути и лекар педијатар, као и спасиоци и учитељи пливања. Надамо се да ће деца доћи задовољна, опорављена и пуна утисака са жељом да промовишу хумане вредности наше Организације - истичу у ЦК Шабац.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa