Инфо

26. октобар 2023.26. окт 2023.
И. Рогић лево (фото: Боксерски савез Србије)

И. Рогић лево (фото: Боксерски савез Србије)

БОКС: ЗЛАТНА РУКАВИЦА

Рогићу златна рукавица

Овдашњи боксер понео ласкаво признање. Две победе га водиле то титуле у категорији до 71 кг. Шабачки бокс има још два освајача медаља
Златна рукавица је једно од најзначајнијих боксерски признања код нас, у себи носи снагу, силу, традицију великих боксерских ревија које много деценија трају. Шабачка боксерска школа се може похвалити још једним освајачем у својој историји. Игор Рогић, борац из Мачванског Белотића, стасао у школи БК Мачва, заслужио је у Чачку ласкаво признање издвојивши се међу укупно 17 победника (66 боксера, 17 држава).

Наступио је у категорији до 71 кг. Пријављено је у њој шест такмичара. Рогић је у првом колу био слободан, да би у полуфиналу савладао противника из Француске Низара једногласном одлуком арбитара. У великом финалу показао је више од боксера из Русије Алијева, победивши такође једногласно.

Вредно признање (фото: БСС)


Шабац је заслужио још два одличја у Чачку, две бронзане медаље. Међу боксерима до 67 кг наступио је Семиз Пиња Аличић, члан БК Мачва који је поражен у полуфиналу од Хуга Грауа, репрезентативца Француксе.

Раде Јоксимовић је представљао Шабац и Србију у категорији боксера до 51 кг. Поражен је у полуфиналу од Руса Прокопиева и као и Аличић понео бронзано одличје.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa