Инфо

9. новембар 2023.9. нов 2023.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Дан Основне школе „Стојан Новаковић“

Поносни на постигнућа

На дан рођења великог шабачког и српског историчара, лингвисте, дипломате, књижевника и професора Стојана Новаковића, школа која носи његово име обележава свој дан. Ове године приредба поводом дана осмолетке приређена је у одељењу у Месној заједници Летњиковац.

Фото: Глас Подриња


Установа која носи име великана као што је Стојан Новаковић, у његовом родном граду, има обавезу од оснивања да буде достојна имена, истиче директор ОШ “Стојан Новаковић” Младен Лазић.

Фото: Глас Подриња


-Поносно кажемо да имамо више од 1.070 ученика у 54 одељења матичне школе и издвојених одељења на Летњиковцу, Поцерском Причиновићу и Горњој Врањској. Поносимо се успесима ученика који су са својим наставницима остварили одличне резултате на такмичењима. Кроз одличну сарадњу са ресорним Министарством и Градом, током 2023. смо у матичној школи заменили сва врата на учионицама, поставили информатички кабинет, опремили учионице пројекторима, следи градња летње учионице, у Причиновићу је постављен нови спортски терен, у Горњој Врањској су постављени електрични сатови, кречене су учионице, обнављани подови на Летњиковцу. У плану је реконструкција свлачионица. Имамо много жеља и планова које желимо да реализујемо како би наша школа била још лепша и функционалнија - истакао је Лазић захваливши свим гостима на посети, Епископу шабачком Јеротеју и представницима Града.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa